تن ماهی نخورید!

تن ماهی نخورید!

<p><span style="background-color: rgb(245, 245, 245); color: rgb(51, 51, 51); font-family: Elham, sans-serif; font-size: 13px; text-align: start;">تن ماهی در کنار مزایایی که دارد معایبی هم دارد که باید حواستان به آن باشد واگر این مشکلات را دارید تن ماهی نخورید!</span></p><p><strong style="color: rgb(51, 51, 51); font-size: 14px; text-align: start; margin-top: 10px; margin-right: 3px; margin-left: 1px; font-family: inherit !important; line-height: 26px !important;">تن ماهی</strong><span style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: Elham, sans-serif; font-size: 14px; text-align: start;"> غذایی لذیذ است که سریع آماده می شود. در کنار همه ی این خاصیت ها اگر در مصرف تن ماهی نکاتی رعایت نشود می تواند سلامتی انسان را به خطر بیندازد و فرد را تا پای مرگ ببرد. تن ماهی را همه نمی توانند بخورند، در این مقاله شما را با شرایطی آشنا می کنیم که اگر این شرایط را دارید</span><strong style="color: rgb(51, 51, 51); font-size: 14px; text-align: start; margin-top: 10px; margin-right: 3px; margin-left: 1px; font-family: inherit !important; line-height: 26px !important;">تن ماهی نخورید!</strong><br></p><p style="margin: 10px 3px 10px 1px; font-family: Elham, sans-serif; font-size: 14px; color: rgb(51, 51, 51); text-align: start; line-height: 26px !important;">یک کارشناس تغذیه گفت: <strong style="margin-top: 10px; margin-right: 3px; margin-left: 1px; font-family: inherit !important; line-height: 26px !important;">سالمندان</strong> مبتلا به فشار خون از مصرف غذاهای شور از جمله ماهی دودی یا کنسرو شده و<strong style="margin-top: 10px; margin-right: 3px; margin-left: 1px; font-family: inherit !important; line-height: 26px !important;">از</strong> <strong style="margin-top: 10px; margin-right: 3px; margin-left: 1px; font-family: inherit !important; line-height: 26px !important;">تن ماهی پرهیز کنند.</strong></p><p style="margin: 10px 3px 10px 1px; font-family: Elham, sans-serif; font-size: 14px; color: rgb(51, 51, 51); text-align: start; line-height: 26px !important;">لیلا شوروزی با بیان این مطلب اظهار داشت : این افراد باید از مصرف سوسیس، کالباس، کنسروگوشت، همبرگرها و سایر فرآورده‌های گوشتی به علت دارا بودن مقادیر بالای سدیم بپرهیزند.سبزی‌های کنسروشده در آب نمک، زیتون شور، چیپس و سایر تنقلات شور نیز نباید مصرف شوند.<br style="margin-top: 10px; margin-right: 3px; margin-left: 1px; font-family: inherit !important; line-height: 26px !important;"><br style="margin-top: 10px; margin-right: 3px; margin-left: 1px; font-family: inherit !important; line-height: 26px !important;">وی تصریح کرد: ماهی دودی یا کنسرو شده و<strong style="margin-top: 10px; margin-right: 3px; margin-left: 1px; font-family: inherit !important; line-height: 26px !important;"> <a href="https://www.alodoctor.com/news/details/45986" target="_blank" style="color: rgb(51, 122, 183); transition: border 0.3s ease 0s, background 0.3s ease 0s, color 0.3s ease 0s; margin-top: 10px; margin-right: 3px; margin-left: 1px; font-family: inherit !important; line-height: 26px !important;">تن ماهی</a></strong> سرشار از سدیم هستند که باید از برنامه غذایی حذف شوند.<br style="margin-top: 10px; margin-right: 3px; margin-left: 1px; font-family: inherit !important; line-height: 26px !important;"><br style="margin-top: 10px; margin-right: 3px; margin-left: 1px; font-family: inherit !important; line-height: 26px !important;">این کارشناس تغذیه با بیان اینکه سس‌ها، سوپ‌ها، قرص‌های گوشت، کنسرو لوبیا و سایر غذاهای آماده مصرف می‌تواند سبب تشدید بیماری شود، تأکید کرد: مواد حاوی کافئین از قبیل قهوه، چای و نوشابه‌های گازدار باید در حد اعتدال مصرف شوند.<br style="margin-top: 10px; margin-right: 3px; margin-left: 1px; font-family: inherit !important; line-height: 26px !important;"><br style="margin-top: 10px; margin-right: 3px; margin-left: 1px; font-family: inherit !important; line-height: 26px !important;">شوروزی درباره مواد غذایی مفید برای سالمندان، گفت: مصرف ماهی تازه منجمد شده یا کنسرو شده‌ بدون آب نمک، مفید است و می‌توان ماهی را با برگ‌ بو، شوید، فلفل سس‌های خانگی بدون نمک و سایر سبزی‌ها معطر کرد. ماهی‌های حاوی اسیدهای چرب مفید از قبیل حلوا، قزل‌آلا و قباد چندین بار در هفته توصیه می‌شود.<br style="margin-top: 10px; margin-right: 3px; margin-left: 1px; font-family: inherit !important; line-height: 26px !important;"><br style="margin-top: 10px; margin-right: 3px; margin-left: 1px; font-family: inherit !important; line-height: 26px !important;">این کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی گفت: سبزی‌های ریشه‌ای از قبیل سیب‌زمینی، همچنین برنج، ماکارونی ، رشته‌ها و حلیم بدون نمک مواد نشاسته‌ای دارای سدیم کم هستند و می‌توان به عنوان پایه‌ای برای وعده غذایی از آنها استفاده کرد.<br style="margin-top: 10px; margin-right: 3px; margin-left: 1px; font-family: inherit !important; line-height: 26px !important;"><br style="margin-top: 10px; margin-right: 3px; margin-left: 1px; font-family: inherit !important; line-height: 26px !important;">شورورزی خاطرنشان کرد: میوه‌ها و سبزی‌ها دارای مقدار کم سدیم هستند و باید به وفور مصرف شوند، مصرف آلو، انگور، هلو، انجیر، موز، گوجه فرنگی، کنجد، خرما، سیر، گلابی، مرکبات توصیه می‌شود.<br style="margin-top: 10px; margin-right: 3px; margin-left: 1px; font-family: inherit !important; line-height: 26px !important;"><br style="margin-top: 10px; margin-right: 3px; margin-left: 1px; font-family: inherit !important; line-height: 26px !important;">وی تأکید کرد: منابع منیزیم شامل‌ جوانه گندم برشته، بادام زمینی، سیب‌زمینی، اسفناج، شیر، نان سبوسدار و مرغ است و منابع غذایی کلسیم شامل شیر و لبنیات و ماهی است.همچنین مصرف مواد غذایی حاوی پتاسیم، منیزیم و کلسیم در بهبود فشار خون بسیار مؤثر است و مصرف کم موادغذایی حاوی سدیم و چربی‌های اشباع موجب کاهش فشار خون می‌شود.</p>


logo